Talon suunnittelu ja rakennus alusta loppuun Conbuzzilta

Me rakennamme talon vaikka pystymetsään. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita paikka ja materiaalit. Tarjoamme ainutlaatuista ja uniikkia rakennuspalvelua, joka perustuu siihen, että hoidamme kaiken itse ja jokaisen asiakkaamme yksilöllisyyttä kunnioittaen. Jokainen rakentamamme koti kuvastaa tulevia asukkaitaan: esteettisesti ja rakennusteknisiltä ratkaisuiltaan. Saat meiltä talonrakennuksen todellisena avaimet käteen ratkaisuna, suunnittelusta huonekaluiden asetteluun.

Uudisrakennuspalvelumme

Räätälöimme jokaiselle asiakkaalle sopivan uudisrakennuspalvelun. Saat kauttamme kaikki tarvittavat tekijät. Voimme tehdä koko prosessin alusta loppuun. Arkkitehtimme käy tontilla ja tekee tarvittavat piirustukset toiveidesi mukaan. Me teemme maanrakennustyöt ja puunkaadot. Hoidamme lvi-vedot ja muut tarvittavat pohjatyöt.

Rakennamme toiveidesi mukaisen talon juuri valitsemistasi materiaaleista. Hirsirakentaminen on erikoisalaamme, mutta meiltä löytyy osaamista myös kaikkien muiden materiaalein käyttöön. Teemme kaikki uudisrakennuksen rakennustyöt, perustuksista tapetointeihin. Halutessasi saat kauttamme myös sisustussuunnittelun, asettelemme vaikka huonekalutkin paikalleen puolestasi.

Materiaaleina käytämme: 

  • puu
  • kivi
  • teräsrakenne
  • liimapuu


Voit tilata meiltä myös pihasuunnittelun ja piharakentamisen. Tutustu pihapalveluihimme tarkemmin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Voimme varmasti toteuttaa toiveidesi mukaisen talon.