Laadukasta uudisrakentamista Lempäälästä koko Suomeen

Ota yhteyttä

Haluatko muuttaa valmiiseen unelmiesi kotiin? Conbuzz on uudisrakentamisen asiantuntija Lempäälässä. Tarjoamme laajat talonrakennuspalvelut Pirkanmaan alueelle ja tarvittaessa koko Suomeen.


Räätälöimme uudisrakennuspalvelut jokaiselle asiakkaalle sopiviksi. Palvelupakettiin voit valita mukaan kaiken tarvitsemasi. Ota meihin yhteyttä ja jutellaan, millainen koti on haaveissasi. Huoleksesi jäävät vain lopulliset ratkaisut ja täydellisten materiaalien valinta – meidän avustuksellamme, totta kai.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Täydelliset talopaketit toiveidesi mukaan

Haaveiletko helposta talonrakennusprojektista, jossa toteutuvat kaikki toiveesi? Me rakennamme talon alusta loppuun toiveidesi mukaan. Sinun tarvitsee vain valita paikka ja materiaalit.


Tarjoamme ainutlaatuista ja uniikkia rakennuspalvelua. Hoidamme rakennusprojekteissa kaiken itse, aina asiakkaan näkemystä kunnioittaen. Jokainen rakentamamme koti kuvastaa tulevia asukkaitaan. Tilaa meiltä talo avaimet käteen -ratkaisuna ja voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta. 


Olemme asiantuntijoita hirsirakentamisen alalla, joten toteutamme taidokkaasti myös puutalot laidasta laitaan. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi!

Tutustu myös remonttipalveluihin

Omakotitalot ja muut rakennukset monipuolisista materiaaleista

Conbuzz Oy on puurakentamisen asiantuntija, joten hoidamme pitkällä kokemuksella esimerkiksi hirsirakennusprojektit. Meiltä löytyy vankkaa osaamista myös muiden materiaalien käyttöön. Toteutamme esimerkiksi laadukkaat kivi- ja liimapuutalot.


Saat kauttamme kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut. Arkkitehtimme tekee piirustukset toiveidesi mukaan. Hoidamme myös maanrakennustyöt, puunkaadot, LVI-vedot ja muut tarvittavat pohjatyöt. Teemme kaikki uudisrakennuksen rakennustyöt perustuksista tapetointeihin. Halutessasi saat kauttamme myös sisustussuunnittelun ja huonekalujen asennukset.


Jos etsit monipuolista rakentamisen ja remontoinnin osaajaa Pirkanmaan seudulta, ota yhteyttä tiimimme. Hoidamme rakennusprojektisi maaliin ongelmitta!