Uusi ilme kodille – taidokkaat remontit Lempäälästä koko Suomeen

Ota yhteyttä

Conbuzz Oy toteuttaa uudisrakentamisen ohella myös remontit ja saneeraukset Lempäälässä, Pirkanmaalla ja muualla Suomessa. Hoidamme yksilölliset remontit sekä yksityis- että yritysasiakkaille tehokkaasti ja vahvalla ammattitaidolla. 


Saat meiltä monipuoliset ja laadukkaat remonttipalvelut. Asiakkaan toiveet ovat tärkein prioriteettimme, joten kerro rohkeasti, minkälaista kotia tai liiketilaa suunnittelet. Ammattitaitoinen tiimimme toteuttaa visiosi. Voit tilata meiltä sekä pintaremontit että laajat saneeraukset – ota rohkeasti yhteyttä.


Remontin aikana saat kaiken remonttiprojektissa tarvitsemasi yrityksemme luotettavilta työntekijöiltä ja kokeneilta yhteistyökumppaneiltamme. Tilaa tiimiltämme vaivaton avaimet käteen -remonttipaketti!

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Remontit yksityiskoteihin ja liiketiloihin

Hoidamme monipuolisesti remontit ja saneeraukset laidasta laitaan. Voit tilata meiltä muun muassa myymäläremontit, toimistoremontit ja muut liiketilaremontit. Yksityisasiakkaille toteutamme esimerkiksi talosaneeraukset ja huoneistoremontit.


Voit lisäksi huoletta pyytää apuamme vaikka vanhojen puutalojen kunnostukseen sekä vaativiinkin hirsitöihin. Tiimillämme on vahva kokemus puurakentamisesta, etenkin hirsirakentamisesta. Olemme toteuttaneet hirsirakennustöitä Suomessa ja ulkomailla. Materiaalituntemuksemme ja osaamisemme on monipuolista ja taitavaa.


Mikäli haluat varmistaa remontin laadukkaan lopputuloksen, ota yhteyttä tiimiimme Lempäälässä!

Monipuoliset saneeraustyöt sisä- ja ulkotiloissa

Pyrimme palvelemaan asiakkaita mahdollisimman kattavasti kaikenlaisissa remonttitarpeissa. Toteutamme muun muassa erilaiset pintaremonttityöt ja teemme tarvittavat tilamuutokset asiakkaan toiveiden mukaan. Saat kauttamme tarvittaessa esimerkiksi arkkitehdin suunnittelupalvelut, LVI-työt ja muut tarvitsemasi rakentamisen ja remontoinnin palvelut.


Sisätilojen ohella kunnostamme myös rakennusten ulkopintoja, ja voitkin jättää hoitaaksemme erilaiset ulkopintojen remontti- ja saneeraustyöt, kuten sisä- ja ulkorappaukset.


Henkilökuntamme hallitsee myös tilojen äänieristämisen ja akustoinnin. Jos suunnittelet remonttia, kysy lisää akustiikkaratkaisuista – äänieristystyöt hoituvat kätevästi remontin yhteydessä.

Lue lisää akustointipalveluista