Rakennuksien akustiikkaratkaisut joustavasti Lempäälästä koko Suomeen

Ota yhteyttä

Suunnitteletko äänieristettyä musiikkihuonetta tai täydellistä kotiteatteria? Conbuzz Oy Lempäälästä suunnittelee ja toteuttaa rakennuksien akustiikkaratkaisut Pirkanmaalle ja koko Suomeen.


Toteutamme akustointia monipuolisesti yksityisasiakkaille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Kun tarvitset äänieristettyjä tiloja tai tilassasi on akustisia erityisvaatimuksia, ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Yhteistyökumppanimme akustointiratkaisuissa on luotettu Rockfon.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Saumaton akustiikka on nykypäivän kestävä ja tehokas ratkaisu

Erikoisosaamiseemme kuuluu paljon kysytty saumaton akustointi haastavampiinkin kohteisiin. Tällä tekniikalla ei tarvita näkyviä rei'ityksiä, listoja tai liitoskohtia, vaan haluttuun kohteeseen ruiskutetaan Rockfonin akustiikkatuote. Näin saadaan yhtenäinen ja akustoitu pinta, joka on kestävä ja turvallinen ja joka edustaa nykypäivän tekniikkaa.

Laadukas äänieristys julkisiin ja liiketiloihin

Äänieristyksellä on erityisen suuri vaikutus erilaisten julkisten tilojen toimivuuteen aina terveyskeskuksista kouluihin. Myös liiketiloissa äänimaailmaan ja äänien eristykseen kannattaa kiinnittää huomiota. Oikein tehty akustointi voi parantaa esimerkiksi työntekijöiden työtehoa ja keskittymiskykyä. Äänieristys parantaa myös yksityisyydensuojaa. 


Me toteutamme akustoinnit yhteistyössä Rockfonin kanssa laadukkain ja turvallisin materiaalein sekä tarkkaan mietityin ratkaisuin. Käytämme esimerkiksi kivivillasta valmistettuja paneeleja ja akustiikkalevyjä. Otamme aina huomioon myös akustoidun tilan esteettisyyden. 

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi – me hoidamme käytännön toteutuksen!

Tilaa tiimiltämme akustoidut kotiteatteritilat

Julkisten tilojen ja yritystilojen ohella myös yksityiskodeissa voidaan nauttia hyvin tehdystä akustoinnista. Tarjoamme toimivat akustiset ratkaisut esimerkiksi musiikkihuoneisiin ja kotiteatteritiloihin. Tehokkaasti äänieristetyssä huoneessa voi vaikkapa musisoida, äänittää ja laulaa naapurien siitä häiriintymättä. Oikea akustiikka nostaa myös elokuvahetkesi uudelle tasolle.


Jos suunnittelet laajempaa remonttia, on akustointi kätevää hoitaa remontin yhteydessä. Tilaa meiltä remontti avaimet käteen -periaatteella toiveidesi mukaan. Takaamme laadukkaan lopputuloksen. 


Kysy rohkeasti lisää erilaisista akustisista ratkaisuista ja niiden hinnoista. Palvelemme joustavasti koko Suomen alueella!

Tutustu tarkemmin remonttipalveluihin